Rodjendani

Organizacija rodjendana

Organizacija rodjendana

Circus je jedna od prvih i najvecih rodjendaonica u Beogradu. Do sada smo zajedno proslavili vise od 10.000 rodjendana. Nase dugogodisnje iskustvo u radu sa decom nam pomaze da svaki rodjendan bude po zelji nasih malih, a i velikih drugara i da ostane jedna od najlepsih uspomena i najvecih zabava. Profesionalni animatori pretvorice rodjendan u vasu omiljenu bajku, probudice takmicarski duh izabranih ekipa koje se nadmecu u najzabavnijim igrama sa rekvizitima, uz muziku najpopularnijih izvodjaca i omiljenim koreografijama. Ovde svako dete ima priliku da ucestvuje i svako od njih je pobednik. Svaka nasa animacija se prilagodjava uzrastima dece.

Uz pomoc facepainting-a deca postaju Spiderman, Batman, princeza Elsa, tigar, lav ili prelepi cvet. Samo pozelite i nasa cetkica cini cuda.

Ako volite muziku, karaoke ili ples Circus igraonica se odmah pretvara u omiljenu diskoteku.

Nas cilj je da svaki rodjendan bude uspela zabava na kojoj rodjendanac iskreno oseca da je to njegov dan i zajedno sa svojim drugarima uziva u svakom trenutku.

Circus rodjendaonica raspolaze odvojenim prostorom sa separeima za slavljenika i njegove drugare i pravom kraljevskom stolicom. Ovde se duvaju svecice, zamisljaju zelje i najglasnije peva rodjendanska pesma!

Pogledajte nase specijalne ponude